Elérhetőségek

Kelemen Zoltán

9700 Szombathely,

E-mail:
sanzoli@freemail.hu

Földrengés (félperces)

2015. május 05., 09:45

                                                                       FÖLDRENGÉS

 

A Richter skála szerinti 4,2-es földrengés volt Magyarországon, mely szerencsére nem rázta különösebben meg hazánk lakosságát. A Katasztrófavédelmi Központ jelentése szerint a munkatársaik urai voltak a helyzetnek, nem léptek közbe, így sikerült megvédeniük a katasztrófát a lakossággal szemben. A katasztrófa mégsem tudott komolyabb következményekkel járni, magányos maradt, annak ellenére, hogy többnyire a baj nem jár egyedül. Nagyobb károkról egyelőre nem érkezett bejelentés, mindössze néhány Budapesten található oszlop meghajlásáról és egy tisztújító szavazásban megzavart párt tagjainak nyolc napon túl gyógyuló lelki sérüléseiről értesültünk.
A polgári védelem szakemberei már javítják a hajlott korú oszlopokat, egy kazah, azeri, grúz, orosz és kínai pszichológusokból álló orvos csoport pedig már kezelésbe is vette a szerencsétlen megrázkódtatást elszenvedett pártfunkcionáriusokat.
A lakosság fejében a következő napokban még utórengések lehetnek, ami tompa fejfájást, émelygést, látás és érzékelési zavarokat okozhat.
Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki!


Hozzászólok


* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!« Vissza az előző oldalra!
Kelemen Zoltán - Magyar